Romige burratadip met demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige burratadip met demi-baguette

Romige burratadip met demi-baguette

2 porties | met vers basilicum en oregano

Kaas op de borrelplank, maar dan net even anders: de zachte burrata tover je zelf om in een romige dip met crème fraîche, verse basilicum en oregano.

Labels:
Veggie
Recept
Allergenen :
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

10 gram

Verse basilicum en oregano

1 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2083 kJ
Energie (kcal)498 kcal
Vetten17.7 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten66.8 g
waarvan suikers3 g
Vezels4.7 g
Eiwitten17.8 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.
2
  • Snijd het vers basilicum en de oregano fijn.
3
  • Voeg de burrata, de crème fraîche, het basilicum en de oregano toe aan een kom.
  • Meng goed en breng op smaak met peper en zout. 
4
  • Snijd de demi-baguette in dunne plakjes en serveer met de burratadip.