Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum

Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

10 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

8 gram

Crema di balsamico

(Bevat Sulfiet)

8 ml

Olijfolie met balsamico

(Bevat Sulfiet)

1 zakje(s)

Pesto-vinaigrette

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1108 kJ
Energie (kcal)265 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten7 g
waarvan suikers4 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.