Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur.
Bak deze week zelf saucijzenbrood! De pikante uienchutney in dit recept geeft deze hartige snack een extra kick. Eet jij het liever warm of koud?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Gemengd gekruid gehakt
(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1.5 tl
Belgische kruidenmix voor gehakt
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Uienchutney
1 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout