Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Erwtensoep met worst en spek
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Erwtensoep met worst en spek

Soep duo - Tomatensoep met balletjes & Erwtensoep met worst en spek

2 x 1000 ml | 7 - 8 porties | met witte demi-baguette

Nieuwe verpakking, verbeterd recept!

Allergenen :
Soja
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse tomatensoep met gehaktballetjes

(Bevat Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Lupine, Vis, Noten, Selderij, Eieren, Mosterd, Soja, Pinda's, Sulfiet)

1000 ml

Erwtensoep met worst en spek

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2849 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten26.7 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten87.6 g
waarvan suikers17.6 g
Vezels6.6 g
Eiwitten22.4 g
Zout7.1 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de naan 5 - 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.