In dit recept gebruik je de magnetron om nog sneller te kunnen koken! Hiervoor heb je een magnetronbestendige kom of bak nodig. De meeste glazen en aardewerken schalen kunnen gewoon in de magnetron. Controleer wel even of deze echt magnetronbestendig zijn. Dit zie je onderop je servies aan het 'microwave-safe'-icoon. Let op: gebruik nooit aluminum(folie) of metaal in de magnetron.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
225 g
Sweet potato
25 g
Grated mature goat's cheese
(Contains Milk)
20 g
Onion chutney
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
200 g
Broccoli
4 piece
Beef-pork meatballs with Spanish-style seasoning
(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)
1.5 teaspoon
Ground paprika
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
½ tablespoon
Olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
50 milliliters
Water for the sauce
to taste
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: Geen magnetron? Je kunt de zoete aardappel ook in de oven bereiden. Meng de zoete aardappel met het paprikapoeder en 1/2 el olijfolie per persoon. Bak 25 - 30 minuten in de oven, of tot goudbruin. Schep halverwege om.
Weetje: Broccoli wordt niet voor niets gezien als een supergroente. Het is rijk aan onder andere calcium, kalium, ijzer en vitamine B, C en E.