Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar

Steak sandwich met kogelbiefstuk en cheddar

2 porties | met worcestershire sauce, mayonaise en rode puntpaprika

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.

Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge
Gluten
Mosterd
Soja
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

2 stuk(s)

Kogelbiefstuk

1 stuk(s)

Rode puntpaprika

50 gram

Geraspte cheddar

15 ml

Worcestershiresaus

(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)736 kcal
Energie (kJ)3080 kJ
Vetten38 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers4 g
Vezels4.9 g
Eiwitten41 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Koekenpan met deksel
Aluminiumfolie
Keukenpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan en roerbak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.

3

Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershire sauce. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.

Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.

4

Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.