Toast met avocado en roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toast met avocado en roerei

Toast met avocado en roerei

2 porties | met tuinkers en tomaat

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 stuk(s)

Avocado

20 gram

Tuinkers

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1

[Plantaardige] melk

1 el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3080 kJ
Energie (kcal)736 kcal
Vetten50.2 g
waarvan verzadigd11.2 g
Koolhydraten42.9 g
waarvan suikers3.8 g
Vezels6.5 g
Eiwitten25.2 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in dunne plakken.
  • Snijd de tomaat in partjes.
2
  • Snijd de ciabatta in de lengte doormidden. Leg het brood op een bakplaat met bakpapier en sprenkel de olijfolie over de helften.
  • Bak 5 - 7 minuten in de oven.
3
  • Klop de eieren en melk met een vork in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur en roerbak de eieren 5 - 6 minuten.
4
  • Leg de toast op de borden en verdeel de avocado erover.
  • Beleg met de tomaat en het roerei.
  • Garneer met de tuinkers.
  • Breng op smaak met peper en zout.