Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze geroosterde baguette met romig-frisse avocado en ei gaat perfect samen met de warme tomatensoep met gehaktballetjes!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
2 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Limoen
10 gram
Verse bladpeterselie en koriander
125 gram
Rode cherrytomaten
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1000 ml
Verse tomatensoep met gehaktballetjes
(Bevat Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Lupine, Vis, Noten, Selderij, Eieren, Mosterd, Soja, Pinda's, Sulfiet)
1 el
Olijfolie
4 el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
In deze stap vind je een makkelijke bereiding van de eieren. Lijkt het je leuk om de eieren te pocheren? Volg dan de bereidingswijze in de volgende stap.
Tip: Kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookt ei. Wil je een hardgekookt ei? Kook dan 10 minuten.