Verse gevulde kippensoep en demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse gevulde kippensoep en demi-baguette

Verse gevulde kippensoep en demi-baguette

1000 ml | 3 - 4 porties | 117 g groente

Snelle maaltijd nodig, maar toch je dagelijkse hoeveelheid verse groenten binnenkrijgen? Kies voor een van onze lekkere verse soepen met bijpassend broodje. Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag en lekker afwisselend.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: Water, kippendijvlees (9%), knolselderij (SELDERIJ), wortel, olijfolie, prei, doperwten, aardappelzetmeel, zeezout, mix van kruiden en specerijen, ui, citroensap, gember.

ALLERGENEN: Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Selderij
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse kippensoep

(Bevat Selderij Kan bevatten Mosterd, Gluten, Vis, Eieren, Pinda's, Melk (inclusief lactose), Soja, Noten, Lupine, Sulfiet)

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2347 kJ
Energie (kcal)561 kcal
Vetten20.7 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten74.6 g
waarvan suikers3.6 g
Vezels6.1 g
Eiwitten19.9 g
Zout6.4 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.