Deze kruidige soep is geïnspireerd op de traditionele Marokkaanse harira. In elke streek in Marokko vind je een andere variant en deze harira hebben we rijkelijk gevuld met spinazie, kikkererwten en aardappel. Je serveert het met batard met vijgen. De zoete gedroogde vijgen in dit ambachtelijke Franse zuurdesembrood passen goed bij het kruidige karakter van de harira.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 285 gram groenten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Harira
(Bevat Soja)
1 stuk(s)
Batard met vijgen
(Bevat Gluten)
Lekker en snel - je zit over tien minuten aan tafel. Bak eerst de batard 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.