Verse kikkererwtensoep en kruidig naanbrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse kikkererwtensoep en kruidig naanbrood

Verse kikkererwtensoep en kruidig naanbrood

950 gram | 3 - 4 porties | 390 gram groenten

Deze Marokkaanse stijl soep met kikkererwten en tomaat barst van de smaak door de specerijenmix ras el hanout met onder andere gember, komijn en kaneel. Je serveert de soep met kruidige knoflooknaan.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Labels:
Opwarmen
Allergenen :
Selderij
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Kikkererwtensoep

(Bevat Selderij)

2 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)553 kcal
Energie (kJ)2313 kJ
Vetten15 g
waarvan verzadigd1.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers7.7 g
Vezels9.5 g
Eiwitten18.5 g
Zout4.6 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak eerst het naanbrood 5 -7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.