Verse paprikasoep en couronne met olijven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse paprikasoep en couronne met olijven

Verse paprikasoep en couronne met olijven

500 gram | 2 porties | 320 gram groenten

Deze verse soep heeft een rijke paprikasmaak. Bij de soep eet je ambachtelijk bereide couronne - een rondgevormd Frans stokbrood met Griekse Kalamata-olijven en zeezout.

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 320 gram groenten.

Allergenen :
Gluten
Tarwe
Rogge
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Paprikasoep

1 stuk(s)

Couronne met olijven

(Bevat Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Lupine, Eieren)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1502 kJ
Energie (kcal)359 kcal
Vetten6.3 g
waarvan verzadigd1.1 g
Koolhydraten62.5 g
waarvan suikers12.6 g
Vezels6 g
Eiwitten9.9 g
Zout3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de couronne 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.