Deze verse soep heeft een rijke paprikasmaak. Bij de soep eet je ambachtelijk bereide couronne - een rondgevormd Frans stokbrood met Griekse Kalamata-olijven en zeezout.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 320 gram groenten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Paprikasoep
1 stuk(s)
Couronne met olijven
(Bevat Gluten, Tarwe, Rogge, Gerst Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Lupine, Eieren)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de couronne 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.