Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
280 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))
100 gram
Pesto genovese
40 gram
Rucola
35 gram
Semi-gedroogde tomaten
40 gram
Geraspte pecorino DOP
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de pecorino erover en garneer met de rucola.