Verse ravioli met groene pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met semi-gedroogde tomaat, rucola en pecorino

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Pesto genovese

35 gram

Semi-gedroogde tomaten

40 gram

Geraspte pecorino DOP

40 gram

Rucola

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)676 kcal
Energie (kJ)2830 kJ
Vetten44.3 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten44.2 g
waarvan suikers1.4 g
Vezels3.5 g
Eiwitten24 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Pan met deksel

Instructies

1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel. Snijd de semi-gedroogde tomaten in reepjes.


2

Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.