Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt

Verse rigatoni met tomatensaus en gehakt

2 porties | met Grana Padano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Met slechts vier ingrediënten zet je deze verwarmende pasta snel op tafel. Bovendien zit er al basilicum in de kant-en-klare pastasaus voor extra veel smaak!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 pak(ken)

Tomatenblokjes met knoflook en ui

250 gram

Verse rigatoni

(Bevat Eieren, Tarwe)

40 gram

Grana Padanovlokken DOP

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

10 gram

Vers basilicum

200 gram

Varkensboerengehakt

(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)

Zelf toevoegen

¼ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3113 kJ
Energie (kcal)744 kcal
Vetten27.8 g
waarvan verzadigd10.5 g
Koolhydraten83.5 g
waarvan suikers12 g
Vezels7 g
Eiwitten38.3 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan

Instructies

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de verse pasta en kook, afgedekt, 4 - 5 minuten. Giet daarna af, bewaar een klein beetje kookvocht en laat zonder deksel uitstomen. Hak het basilicum grof.

2

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak het gehakt in 3 minuten los. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 - 3 minuten sudderen op laag vuur, of tot de verse pasta klaar is.

3

Voeg de helft van de saus toe aan de verse pasta en meng goed.

4

Verdeel de pasta over diepe borden en giet de overige saus eroverheen. Garneer met de Grana Padanovlokken en het vers basilicum.