Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette

Verse tomatensoep met balletjes en woutkorn demi-baguette

950 g | 3 - 4 porties | 276 g groente

Tomaten, een vleugje room en malse rundergehaktballetjes - wie is er niet grootgebracht met deze klassieker. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 4 personen

950

Tomatensoep met balletjes

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja)

2

Woutkorn demi-baguette

(Bevat Gluten Kan bevatten Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1322 kJ
Energie (kcal)316 kcal
Vetten13.6 g
waarvan verzadigd6.1 g
Koolhydraten37.7 g
waarvan suikers7.7 g
Vezels3.3 g
Eiwitten9.2 g
Zout0 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de woutkorn demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.