Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette

Verse tomatensoep met basilicum en woutkorn demi-baguette

1000 ml | 3 - 4 porties | 810 g groente

Geniet van deze klassieke tomatensoep bereid met vers basilicum. Je serveert er een knapperig gebakken woutkorn-demi baguette bij. Heerlijk om in de soep te dopen.

INGREDIËNTEN: 62% tomaat, water, ui, wortel, SELDERIJ, olijfolie, zeezout, <2% basilicum, mix van kruiden en specerijen.

ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Selderij
Rogge
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Verse tomatensoep met basilicum

(Bevat Selderij Kan bevatten Gluten, Sulfiet, Mosterd, Lupine, Pinda's, Noten, Vis, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja)

2 stuk(s)

Woutkorn demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe, Gerst Kan bevatten Soja, Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)541 kcal
Energie (kJ)2263 kJ
Vetten23.7 g
waarvan verzadigd3.3 g
Koolhydraten59.5 g
waarvan suikers15.4 g
Vezels6.8 g
Eiwitten17 g
Zout6.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.