Visburger op brioche met ravigotesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visburger op brioche met ravigotesaus

Visburger op brioche met ravigotesaus

2 porties | met slamix, komkommer en rode ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze burger met een knapperige visschnitzel en brioche is altijd een goed idee! De ingelegde rode ui zorgt voor nog wat extra pit.

Allergenen :
Gluten
Sesamzaad
Soja
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Volkoren puntje

(Bevat Gluten, Sesamzaad, Soja)

80 gram

Ravigotesaus

(Bevat Eieren, Mosterd)

40 gram

Veldsla

1 stuk(s)

(Mini-)Komkommer

2 stuk(s)

Meerzaden visschnitzel

1 stuk(s)

Kleine rode ui

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2014 kJ
Energie (kcal)481 kcal
Vetten23 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers10 g
Vezels4 g
Eiwitten16 g
Zout2 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.