Mini-hamburger en kipsaté
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-hamburger en kipsaté

Mini-hamburger en kipsaté

met saté- en whiskeysaus

Allergenen :
Mosterd
Eieren
Pinda's
Soja
Sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Wildzwijnburger

80 gram

Pikante uienchutney

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

120 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)

100 gram

Kipsatéblokjes

50 gram

Barbecuesaus

(Bevat Mosterd)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2225 kJ
Energie (kcal)532 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigd5.8 g
Koolhydraten32.6 g
waarvan suikers27.8 g
Vezels1.7 g
Eiwitten5.5 g
Zout1.8 g

Instructies

1
  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak het vlees tot het gaar is.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de satésaus.
  • Serveer de hamburgers met de verschillende sausjes: uienchutney, whiskey- en barbecuesaus.
3

nicht brauchen

4

nicht brauchen

5

nicht brauchen

6

nicht brauchen