Vleeskwartet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vleeskwartet

Vleeskwartet

met saté- en whiskeysaus

Allergenen :
Pinda's
Soja
Sulfiet
Tarwe
Mosterd
Eieren
Lupine
Melk (inclusief lactose)
Sesamzaad
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

100 gram

Kipsatéblokjes

120 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)

120 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

80 gram

Pikante uienchutney

4 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

(Bevat Lupine, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Noten, Soja)

4 stuk(s)

Wildzwijnburger

150 gram

Mini-slavinkjes

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Pinda's, Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)

4 stuk(s)

Varkensworstjes met zeezout en zwarte peper

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5119 kJ
Energie (kcal)1223 kcal
Vetten85.5 g
waarvan verzadigd21 g
Koolhydraten70.5 g
waarvan suikers29.2 g
Vezels4.6 g
Eiwitten42.9 g
Zout4.1 g

Benodigdheden

Kom
Kleine steelpan

Instructies

1
  • Verhit de satésaus vlak voor je aan tafel gaat in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak het vlees op het gourmetstel tot het gaar is. 
  • Maak een burger met de wildzwijnburger, mini-hamburgerbol, uienchutney en een paar slablaadjes.
  • Serveer de rest van het vlees met de whiskey- en satésaus. 
3

Test

4

Test

5

Test

6

Test