Volkoren ciabatta met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volkoren ciabatta met gerookte zalm

Volkoren ciabatta met gerookte zalm

2 porties | met avocado en kruidenroomkaas

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Er gaat niets boven een warm broodje met kruidenroomkaas, avocado en koudgerookte zalm! Je brengt de rijke smaken in balans met knapperige uienringen.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Vis
Gerst
Haver
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Avocado

½ stuk(s)

Ui

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

2 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Zwarte peper

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten34.5 g
waarvan verzadigd10.6 g
Koolhydraten31.8 g
waarvan suikers2.3 g
Vezels8.6 g
Eiwitten27 g
Zout1.9 g

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
2
  • Bak de ciabatta 4 - 6 minuten in de oven.
3
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Snijd de helft van de ui in dunne ringen.
4
  • Snijd de ciabatta open en besmeer met de kruidenroomkaas.
  • Beleg het broodje met de avocado en breng op smaak met vers gemalen peper.
  • Garneer met de koudgerookte zalm en de uienringen.