Volle yoghurt met appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volle yoghurt met appel

Volle yoghurt met appel

Met cranberry-walnotenmix

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Peer

400 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Cranberry-walnootmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1933 kJ
Energie (kcal)462 kcal
Vetten19 g
waarvan verzadigd5.5 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers47.9 g
Vezels7 g
Eiwitten9 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Snijplank
Fruitmesje
Kom

Instructies

1

Snijd de appel en peer in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de helft van de appel en peer in blokjes en de andere helft in dunne plakken.

2

Meng de blokjes appel en peer met de volle yoghurt in een kom. Garneer met de plakken appel en peer en bestrooi met de cranberry-walnotenmix.