Wijnen uit de Oude Wereld zijn bij uitstek geschikt om je culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen. Deze “oude” wijnen uit de traditionele Europese wijnlanden hebben een subtiel karakter en minder uitgesproken fruitigheid. Dat maakt ze ideaal om de smaken van je eten te ondersteunen. Welke smaken dat precies zijn, vind je hieronder.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Rode wijn
(Bevat Sulfiet)
3 stuk(s)
Witte wijn
(Bevat Sulfiet)
Druif: Nero d'Avola
Jaargang: 2020
Aroma's: Zoethout, bramen en bosbessen
Lekker bij: Spaanse rijstschotel, gevulde paprika met chili con carne en Indiase boterkip
Alcoholpercentage: 13%
Druif: Pinot grigio
Jaargang: 2022
Aroma's: appel, peer en citrus
Lekker bij: Zalm-roomkaas rolletjes, vispakketje met kabeljauw en pastabowl met coppa di Parma.
Alcoholpercentage: 12%
Druif: Merlot
Jaargang: 2016
Aroma's: Rijp rood fruit en kruiden
Lekker bij: Zoetzure paprikastoof, geroosterde feta en Thaise biefstukbowl.
Alcoholgehalte: 13%
Druif: Macabeo
Jaargang: 2020
Aroma's: zoete appel en rijpe peer
Lekker bij: Traybake met kipdrumsticks, kruidige enchilada's en patatas bravas
Alcoholpercentage: 12%
Druif: Carignan
Jaargang: 2020
Aroma's: kersen
Lekker bij: Kip piccata, risotto met venkel en varkensworst en olijven couronne met tapenade formaggio
Alcoholpercentage: 13,5%
Druif: Colombard, sauvignon blanc
Jaargang: 2021
Aroma's: citrus, passievrucht en peer
Lekker bij: Risotto met zeevruchten, gebakken heekfilet en pasta niçoise
Alcoholpercentage: 12%
Geen 18, geen alcohol.