Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Wrap met gerookte zalm en kruidenroomkaas

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Allergenen :
Tarwe
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe, Gluten)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

75 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

90 gram

Rucola en veldsla

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

Zelf toevoegen

naar smaak

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2673 kJ
Energie (kcal)639 kcal
Vetten38 g
waarvan verzadigd18 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers4 g
Vezels3.83 g
Eiwitten27 g
Zout3 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.