Wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas
Wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas

Wraps met gerookte zalm en kruidenroomkaas

met rucola, veldsla en komkommer

Gerookte zalm met roomkaas op een wrap is een ware klassieker aan het worden! Het is bovendien makkelijk te maken met slechts een paar ingrediënten.

Allergens:
Wheat
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Flour tortillas

(Contains Wheat)

60 g

Smoked salmon

(Contains Fish)

40 g

Herbed cream cheese

(Contains Milk)

40 g

Arugula & lamb's lettuce

½ piece

[Persian] cucumber

Not included in your delivery

to taste

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2153 kJ
Calories514 kcal
Fat25.5 g
Saturated Fat9.9 g
Carbohydrate45.2 g
Sugar2.8 g
Dietary Fiber3.8 g
Protein24.1 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Aluminum Foil

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in reepjes.

3

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de kruidenroomkaas. Beleg met de koudgerookte zalm en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie naar smaak.