Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Bruine tortilla

80 gram

Avocadodip

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Kipfiletreepjes met grillkruiden

90 gram

Rucola en veldsla

Zelf toevoegen

1 tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)529 kcal
Energie (kJ)2213 kJ
Vetten23 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten42 g
waarvan suikers3 g
Vezels2.5 g
Eiwitten36 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.