Ontbijtbowls met kwark en vers fruit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ontbijtbowls met kwark en vers fruit

Ontbijtbowls met kwark en vers fruit

2 porties per dag | met 3 variaties van toppings

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Walnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

125 gram

Blauwe bessen

2 stuk(s)

Appel

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Mango

20 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

20 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1000 ml

Magere kwark

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2971 kJ
Energie (kcal)710 kcal
Vetten21.2 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten76.8 g
waarvan suikers71.3 g
Vezels10.9 g
Eiwitten45.8 g
Zout0.5 g

Instructies

1
  • Verwijder het klokhuis en snijd 1 appel in blokjes. 
  • Verdeel 1/3 van de kwark over twee kommen. 
  • Garneer met de appel, de helft van de blauwe bessen en pompoenpitten. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
2
  • Schil 1 mango en snijd in blokjes. Schil 1 appel en snijd in blokjes. 
  • Verdeel 1/3 van de kwark over twee kommen. 
  • Garneer met de mango, appel en geraspte kokos. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
3
  • Schil 1 mango en snijd in blokjes. 
  • Verdeel een 1/3 van de kwark over twee kommen. 
  • Garneer met de mango, de helft van de blauwe bessen en de walnoten. 
  • Voeg honing naar smaak toe.