Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt gemaakt door sojabonen te fermenteren. Deze tempeh zit vol eiwitten en ijzer en is dus zeer geschikt als vleesvervanger.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
[Persian] cucumber
½ piece
Pear
50 g
Slaw mix
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
5 milliliters
Sesame oil
(Contains Sesame)
3 piece
Wholewheat mini tortilla
(Contains Wheat)
40 g
Mango chutney
(Contains Mustard)
½ piece
Garlic
80 g
Diced tempeh
(Contains Soy, Wheat)
2 tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om dit straks in een pan te doen.
Weetje: Wist je dat tempeh rijk is aan calcium en ijzer? Het bevat per 100 gram evenveel calcium als 1 glas melk en evenveel ijzer als 100 gram biefstuk!