Menu voor mar 03 - 09

Tricolore pasta in tonijn-pestosaus
QUICK & EASY

Tricolore pasta in tonijn-pestosaus

Met cherrytomaten en gemengde sla

25 minChef's Choice • Familie
Kipgyros met gebakken aardappeltjes

Kipgyros met gebakken aardappeltjes

Met koolrabi en labne

40 minKook mij eerst • Chef's Choice • Caloriebewust
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt
QUICK & EASY

Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt

Met romige tomatensaus
25 minChef's Choice • Familie
Traditionele shakshuka met ei
Hollandse keuken

Traditionele shakshuka met ei

Met geitenkaas en speltbaguette
35 minCaloriebewust • Chef's Choice • Veggie
Lasagne met prei en courgette

Lasagne met prei en courgette

Met verse kruiden en grana padano
55 minVeggie
Parelcouscous met gekleurde peen

Parelcouscous met gekleurde peen

Met geroosterde paprika, feta en amandelen
40 minCaloriebewust • Chef's Choice • Veggie
Koolsteaks met wijtingfilet

Koolsteaks met wijtingfilet

Met aardappelpuree en spekjes
45 min
Wortel-pastinaaksoep

Wortel-pastinaaksoep

Met amandel-korianderolie en een rozenbroodje
35 minVeggie • Familie
Zoete varkensfiletreepjes met parelcouscous

Zoete varkensfiletreepjes met parelcouscous

Met abrikozen, paprika en pittige harissa
40 min
Fusilli met mais, courgette en feta
QUICK & EASY

Fusilli met mais, courgette en feta

Met limoen en verse kruiden
20 minVeggie
Noedels met 5-kruidenkip
QUICK & EASY

Noedels met 5-kruidenkip

Met roerbakgroenten en rode peper
20 minKook mij eerst
Romige knolselderijpuree met bietjes
Premium

Romige knolselderijpuree met bietjes

Met paddenstoelen en zilveruitjessaus
50 minVeggie