Bestellen
Hoe werkt het?
Recepten
Cadeaubon
Login
Menu voor
mei 11 - 17
Kipgyros met kruidige tabouleh
Met little gem en verse kruiden
30 min
Kook mij eerst
Romige soep met garnalen
Met kokosmelk, verse mais en tomaat
35 min
Kook mij eerst
Champignonrisotto van orzo
Met walnoten en parmigiano reggiano
30 min
Heekfilet met zoetzure paprikastoof
Met olijven en gebakken aardappelen
45 min
Kook mij eerst
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes
met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
25 min
Kook mij eerst • Caloriebewust • Familie
Broodje portobello met spiegel-ei
Met gebakken aardappelen en geroosterde courgette
50 min
Veggie • Familie
Penne met spinazie-pestosaus
met groene pesto en rode peper
30 min
Veggie • Kook mij eerst
Warme maaltijdsalade met zoete aardappel
Met spinazie, gezouten amandelen en frisse labne
40 min
Caloriebewust • Veggie
Oosterse tartaar met kastanjechampignons
Met rijst, paksoi en geroosterd sesamzaad
30 min
Caloriebewust • Kook mij eerst
QUICK & EASY
Farfalle met bospaddenstoelenpesto
met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Griekse gyrosschotel
met rijst en gebakken paprika
20 min
Caloriebewust
Premium
Kip gevuld met spinazie en geitenkaas
Geserveerd met pesto-aardappelen en aspergesalade
30 min
Premium
Varkenshaas met pistache-tijmkorst
Met gekaramelliseerde witlof en romige knolselderij-appelpuree
45 min
Kook mij eerst
Bekijk onze prijzen