Menu voor mei 11 - 17

Kipgyros met kruidige tabouleh

Kipgyros met kruidige tabouleh

Met little gem en verse kruiden

30 minKook mij eerst
Romige soep met garnalen

Romige soep met garnalen

Met kokosmelk, verse mais en tomaat

35 minKook mij eerst
Champignonrisotto van orzo

Champignonrisotto van orzo

Met walnoten en parmigiano reggiano
30 min
Heekfilet met zoetzure paprikastoof

Heekfilet met zoetzure paprikastoof

Met olijven en gebakken aardappelen
45 minKook mij eerst
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

Koreaanse wraps met biefstukpuntjes

met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
25 minKook mij eerst • Caloriebewust • Familie
Broodje portobello met spiegel-ei

Broodje portobello met spiegel-ei

Met gebakken aardappelen en geroosterde courgette
50 minVeggie • Familie
Penne met spinazie-pestosaus

Penne met spinazie-pestosaus

met groene pesto en rode peper
30 minVeggie • Kook mij eerst
Warme maaltijdsalade met zoete aardappel

Warme maaltijdsalade met zoete aardappel

Met spinazie, gezouten amandelen en frisse labne
40 minCaloriebewust • Veggie
Oosterse tartaar met kastanjechampignons

Oosterse tartaar met kastanjechampignons

Met rijst, paksoi en geroosterd sesamzaad
30 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Farfalle met bospaddenstoelenpesto
QUICK & EASY

Farfalle met bospaddenstoelenpesto

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
20 minVeggie
Griekse gyrosschotel
QUICK & EASY

Griekse gyrosschotel

met rijst en gebakken paprika
20 minCaloriebewust
Kip gevuld met spinazie en geitenkaas
Premium

Kip gevuld met spinazie en geitenkaas

Geserveerd met pesto-aardappelen en aspergesalade
30 min
Varkenshaas met pistache-tijmkorst
Premium

Varkenshaas met pistache-tijmkorst

Met gekaramelliseerde witlof en romige knolselderij-appelpuree
45 minKook mij eerst