Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
Menu voor sep 14 - 20
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Premium
Ragù van gekonfijte eend
Met verse tagliatelle en frisse rucolasalade
45 min
Premium
Gebakken zalmfilet met zeekraal
met venkel, krieltjes en citroenmayonaise
45 min
Kook mij eerst
Brandt&Levie varkensworst met broccolipuree
met uienjus, karwijzaad en walnoten
35 min
Kook mij eerst
QUICK & EASY
Parelcouscoussalade met Japans gemarineerde kip
met peultjes en gomasio
20 min
QUICK & EASY
Conchiglie met rode pesto en feta
Met rode paprika, veldsla en basilicum
20 min
Veggie
Supersnel
Broccolisoep met zure room
met amandelschaafsel en verse munt
15 min
15 min meal • Caloriebewust • Veggie
Spaghetti met kipgehaktballetjes
met cherrytomatensaus en spinazie
30 min
Kook mij eerst
Patatas bravas met een geitenkaasomelet
met groene puntpaprika's en pittige tomatensaus
45 min
Veggie
Risotto met buffelmozzarella
Met cherrytomaten, vers basilicum en pecorino
35 min
Caloriebewust • Veggie • Familie
QUICK & EASY
Koreaanse wraps met biefstukpuntjes
met frisse rauwkost en zoetzure komkommer
25 min
Kook mij eerst • Familie
Pitabroodjes met tonijnsalade
Met zoete bospeen en kokos
40 min
Indiase dahl met zoete aardappel
Met pompoenpittensalsa en kruidig naanbrood
45 min
Kook mij eerst • Veggie
Spaanse rijstschotel met garnalen
met olijven, koriander en citroen
40 min
Caloriebewust • Kook mij eerst
Kruidig gehaktbrood
met gesmoorde prei, aardappelpuree en cranberrychutney
40 min
Kook mij eerst
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek