Menu voor okt 05 - 11

Linzen-parelcouscoussalade met rodebietencréme
QUICK & EASY

Linzen-parelcouscoussalade met rodebietencréme

met geitenkaas, appel en dille

20 minVeggie
Kipgyros met kruidige tabouleh

Kipgyros met kruidige tabouleh

met little gem en verse kruiden

30 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Visstoof met koolvis en spekjes

Visstoof met koolvis en spekjes

met aardappel, courgette en prei
45 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Roerei met tomaat en feta

Roerei met tomaat en feta

geserveerd met gebakken aardappelen en frisse salade
40 minVeggie • Familie
Gebakken kabeljauwfilet met botersaus

Gebakken kabeljauwfilet met botersaus

Met parelcouscous, wortel en tomaat
45 minKook mij eerst • Familie
Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Met paprika en vers basilicum
30 minCaloriebewust • Veggie
Duitse biefstuk met pittige puree van zoete aardappel
QUICK & EASY

Duitse biefstuk met pittige puree van zoete aardappel

met gebakken knoflooksnijbonen
25 minKook mij eerst • Familie
Spinaziecurry met feta en amandelen

Spinaziecurry met feta en amandelen

geserveerd met basmatirijst
35 minKook mij eerst • Veggie
Knolselderijsoep met appel
Vergeten groente

Knolselderijsoep met appel

met kaas-baguette en knolselderijchips
50 minVeggie
Kogelbiefstuk met sjalot-tijmsaus
Premium

Kogelbiefstuk met sjalot-tijmsaus

Met aardappelgratin en haricots verts
40 minKook mij eerst
Aardpeerpuree met eendenpoot en sinaasappelsaus
Premium

Aardpeerpuree met eendenpoot en sinaasappelsaus

met kastanjechampignons en amandel
35 min
Romige lasagne met prei en courgette

Romige lasagne met prei en courgette

met verse kruiden en Italiaanse kaas
55 minVeggie
Caserecce met kipgehakt in roomsaus
QUICK & EASY

Caserecce met kipgehakt in roomsaus

met spinazie en cherrytomaatjes
20 minKook mij eerst
Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Falafelballetjes met yoghurt en warme naan

Met baharatkruiden, zoete rozijnen en verse munt
30 minKook mij eerst • Veggie