Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
Menu voor okt 12 - 18
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes
met Chinese kool en zoetzuur
30 min
Kook mij eerst
Premium
Garnalen in verse tomatensaus
mt romige aardappelpuree en haricots verts
45 min
Kook mij eerst
QUICK & EASY
Griekse salade met kippendij
Met parelcouscous en feta
20 min
Kook mij eerst • Familie
QUICK & EASY
Romige linguine met broccoli
met geitenkaas, walnootstukjes en zongedroogde tomaatjes
20 min
Veggie
Vergeten groente
Risotto met peterseliewortel en heekfilet
met basilicumcrème en oude kaas
35 min
Kook mij eerst
Vegetarische Mexicaanse kapsalon
met zelfgemaakte guacamole en tomatensalsa
50 min
Veggie
Mac & Cheese met pompoen
met spinazie, tijm en pompoenpitten
40 min
Kook mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus
Turks streetfood in je eigen keuken
25 min
Kook mij eerst • Familie
Zoete biefstukreepjes met sesam-broccoli
met kruidenrijst en limoen
30 min
Shakshuka met geitenkaas
met krulpeterselie en een meerzadenbaguette
35 min
Veggie
QUICK & EASY
Japanse noedelsoep met kipfilet
met kastanjechampignons en paksoi
25 min
Caloriebewust • Kook mij eerst
Scandinavische salade met doradefilet
met gebakken aardappelen
35 min
Caloriebewust • Kook mij eerst
Portobello gevuld met tonijn
Met kokosrijst en zoetzure salade van gele wortel en komkommer
35 min
Premium
Luxe kalfsstoof met witlofsalade
een winters gerecht met cranberrychutney en peer
40 min
Kook mij eerst
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek