Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
Menu voor okt 19 - 25
feb
08-14
feb
15-21
feb
22-28
mar
01-07
Vegetarische burger op Italiaanse wijze
met tomatensalsa en gemengde salade
45 min
Veggie
QUICK & EASY
Snelle curry met garnalen
met broccolirijst, sperziebonen en paprika
20 min
Kook mij eerst
QUICK & EASY
Vegetarische spaghetti carbonara
met paddenstoelen en verse krulpeterselie
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Parelcouscous met pompoen en feta
met champignons, hazelnoten en dragon
25 min
Caloriebewust • Veggie
Romige spinaziegratin met spiegelei
met gebakken aardappeltjes
40 min
Kook mij eerst • Veggie • Familie
Knolselderijhutspot met Brandt & Levie citroen-tijmworst
met gekaramelliseerde rode ui en verse salie
40 min
Vergeten groente
Geroosterde aardpeer met kipdrumsticks
met champignons en verse kruiden
50 min
Kook mij eerst
Risotto met courgette en buffelmozzarella
met bleekselderij en vers basilicum
40 min
Caloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Rigatoni met kipfiletblokjes en sperziebonen
met tomatentapenade en Italiaanse kaas
25 min
Kook mij eerst • Familie
Kipfilet met zoet-kruidige groentestoof
met gedroogde abrikozen en amandelschaafsel
40 min
Caloriebewust
Zoete-aardappelsoep met limoen
met kidneybonen en paprika
40 min
Kook mij eerst • Veggie
Conchiglie in tonijn-pestosaus
met sla en zongedroogde tomaten
30 min
Familie
Premium
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
met zure room, dille en koolrabi-appelsalade
55 min
Premium
Verse pappardelle met gekonfijte kip
met paddenstoelen en pesto-roomsaus
35 min
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek