Appelcrumble met muesli
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Appelcrumble met muesli

Appelcrumble met muesli

Met halfvolle yoghurt

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Noten
Sulfiet
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Appel

½ zakje(s)

Gemalen kaneel

100 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet, Pinda's)

250 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1669 kJ
Energie (kcal)399 kcal
Vetten10 g
waarvan verzadigd3.8 g
Koolhydraten66 g
waarvan suikers43.8 g
Vezels6 g
Eiwitten9 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Kom
Ovenschaal

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de appel en snijd in blokjes.

2

Meng de appel in een kom met de kaneel en de helft van de honing.

3

Vet een ovenschaal in met roomboter. Verdeel het appelmengsel over de ovenschaal. Bestrooi met de muesli en bak 20 – 25 minuten in de oven.

4

Verdeel de crumble over de kommen en serveer met de halfvolle yoghurt en de overige honing.