Aziatisch geïnspireerde mangosalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aziatisch geïnspireerde mangosalade

Aziatisch geïnspireerde mangosalade

om te delen | met Thais basilicum en radijs

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga deze week voor een Aziatische geïnspireerde salade met mango, Thais basilicum, radijs en pinda's!

Labels:
Recept
Allergenen :
Vis
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Mango

1 stuk(s)

Paprika

1 bosje(s)

Radijs

1 stuk(s)

Ui

10 gram

Thais basilicum

1 stuk(s)

Limoen

10 ml

Vissaus

(Bevat Vis)

20 gram

Ongezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

[Zoutarme] sojasaus

1 el

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)966 kJ
Energie (kcal)231 kcal
Vetten6.5 g
waarvan verzadigd0.8 g
Koolhydraten34.2 g
waarvan suikers27.5 g
Vezels7.5 g
Eiwitten6.3 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Kleine kom
Saladekom

Instructies

1
  • Schil de mango en snijd in plakken.
  • Snijd de paprika in dunne repen.
  • Verwijder het radijsblad en snijd de radijs in dunne plakken.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen.
2
  • Pers de limoen uit boven een kleine kom.
  • Voeg de vissaus (let op: zout! Gebruik naar smaak), sojasaus en honing toe en roer goed door.
3
  • Snijd het Thaise basilicum en de pinda's grof.
  • Voeg de groenten en mango toe aan een saladekom. 
4
  • Sprenkel de dressing over de salade.
  • Garneer met het Thaise basilicum en de pinda's.