Aziatisch geïnspireerde mangosalade
Aziatisch geïnspireerde mangosalade

Aziatisch geïnspireerde mangosalade

om te delen | met Thais basilicum en radijs

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga deze week voor een Aziatische geïnspireerde salade met mango, Thais basilicum, radijs en pinda's!

Tags:
Recipe
Allergens:
Fish
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Mango

1 piece

Bell pepper

1 bunch

Radish

1 piece

Onion

10 g

Thai basil

1 piece

Lime

10 milliliters

Fish sauce

(Contains Fish)

20 g

Unsalted peanuts

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Reduced salt] soy sauce

1 tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

Nutrition Values

Energy (kJ)966 kJ
Calories231 kcal
Fat6.5 g
Saturated Fat0.8 g
Carbohydrate34.2 g
Sugar27.5 g
Dietary Fiber7.5 g
Protein6.3 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Salad Bowl

Cooking Steps

1
  • Schil de mango en snijd in plakken.
  • Snijd de paprika in dunne repen.
  • Verwijder het radijsblad en snijd de radijs in dunne plakken.
  • Snijd de ui in dunne halve ringen.
2
  • Pers de limoen uit boven een kleine kom.
  • Voeg de vissaus (let op: zout! Gebruik naar smaak), sojasaus en honing toe en roer goed door.
3
  • Snijd het Thaise basilicum en de pinda's grof.
  • Voeg de groenten en mango toe aan een saladekom. 
4
  • Sprenkel de dressing over de salade.
  • Garneer met het Thaise basilicum en de pinda's.