Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
¼ stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Rode peper
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.