Aziatische stijl maaltijdsalade met soja-misodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Aziatische stijl maaltijdsalade met soja-misodressing

Aziatische stijl maaltijdsalade met soja-misodressing

2 porties | met sojabonen, paprika en gezouten pinda's

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze volkoren noodlesalade is binnen een handomdraai klaar voor je lunch of diner! De soja, miso, bosui, pinda’s en koriander zorgen voor volop smaak. Voeg eventueel sambal toe voor een extra kick!

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Pinda's
Soja
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

100 gram

Mie noedels

(Bevat Tarwe)

1 stuk(s)

Paprika

1 bosje(s)

Bosui

10 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

60 gram

Gezouten pinda's

(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

100 gram

Rodekool, wittekool en wortel

100 gram

Sojabonen

(Bevat Soja)

80 gram

Soja-miso dressing

(Bevat Sesamzaad, Soja Kan bevatten Tarwe, Vis, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Schaaldieren, Selderij, Sulfiet)

Zelf toevoegen

naar smaak

Sambal

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2698 kJ
Energie (kcal)645 kcal
Vetten33.9 g
waarvan verzadigd12.9 g
Koolhydraten56.9 g
waarvan suikers14.3 g
Vezels9.7 g
Eiwitten22.5 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Pan
Saladekom

Instructies

1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan. 
  • Kook de noedels in 4 - 5 minuten beetgaar. 
  • Giet af en spoel af onder koud water. 
2
  • Snijd de paprika in dunne reepjes. 
  • Snijd de bosui in dunne ringen. 
  • Hak de verse koriander grof. 
  • Hak de pinda's grof. 
3
  • Voeg de noedels, paprika, bosui, sojabonen en mix van rodekool, wittekool en wortel toe aan een saladekom. 
  • Voeg de dressing toe en meng goed door elkaar. 
4
  • Verdeel de salade over twee borden. 
  • Garneer met de verse koriander en gezouten pinda's. 
  • Breng op smaak met peper en zout. 
  • Voeg eventueel sambal toe naar smaak.