Andijvie over? Deze groente is veelzijdiger dan je denkt - gebruik het restje in een Oosterse noedelsoep, in de wok of als alternatief voor spinazie in een omelet.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
150 gram
Gesneden andijvie
1 stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
80 gram
Vegetarische runderstukjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Bosui
20 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt om tijd te besparen de aardappel ook met schil koken en verwerken tot stamppot. Wist je dat je daardoor niet alleen meer vezels binnenkrijgt, maar ook meer vitaminen? Zoals vitamine B6 - onder andere belangrijk voor de stofwisseling.
Tip: Let jij op je zoutinname? Voeg dan de helft van de ketjap toe. Wie wil kan na het serveren naar smaak meer toevoegen.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie en broccoli.