Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

2 porties | met verse bieslook

De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

4 plak(ken)

Ontbijtspek

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1

[Plantaardige] melk

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1608 kJ
Energie (kcal)384 kcal
Vetten30.5 g
waarvan verzadigd13.6 g
Koolhydraten1.6 g
waarvan suikers1 g
Vezels0.2 g
Eiwitten25.5 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Rasp
Koekenpan
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn en rasp de kaas.
  • Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar.
  • Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg de bagel met het roerei.
  • Verdeel het gebakken ontbijtspek over de bagels.
  • Garneer met de bieslook.