Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

Bagel met roerei, ontbijtspek en oude kaas

met verse bieslook

De kaas op deze bagel laat je nog even smelten in de oven - dit geeft een extra smakelijke twist aan je ontbijt!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Bagels met sesamzaad

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

2 plak(ken)

Ontbijtspek

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

25 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½

[Plantaardige] melk

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1684 kJ
Energie (kcal)403 kcal
Vetten32.6 g
waarvan verzadigd15.2 g
Koolhydraten2.1 g
waarvan suikers1 g
Vezels0.2 g
Eiwitten25.2 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Rasp
Koekenpan
Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de bieslook fijn en rasp de kaas.
  • Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar.
  • Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.
2
  • Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk per persoon en een snufje peper en zout.
  • Verhit ondertussen de roomboter in een tweede koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
3
  • Snijd de bagel open.
  • Leg de bagel met de snijkant naar boven op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met de geraspte oude kaas.
  • Bak de bagel 4 - 5 minuten in de oven.
4
  • Beleg de bagel met het roerei.
  • Verdeel het gebakken ontbijtspek over de bagels.
  • Garneer met de bieslook.