Til je borrel naar een hoger niveau met onze hartige Bakbox. Wij zorgen voor de beste ingrediënten en een makkelijk te volgen recept en jij tovert in een handomdraai een heerlijk borrelhapje op tafel. Zet de drankjes koud en de gezelligheid kan beginnen! Wie wordt er niet blij van pizza? Deze verpak je in de vorm van een brood! Met pesto, olijven en ham valt deze snack zeker in de smaak tijdens een gezellig avondje thuis.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
200 gram
Passata
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
10 gram
Vers basilicum
20 gram
Leccino-olijven
50 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4 plak(ken)
Achterham
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Scheur de mozzarella in kleine stukken. Pers de knoflook of snijd fijn en snijd het basilicum fijn. Snijd de olijven in kleine schijfjes en de ham in repen. Meng in een kleine kom de passata met de knoflook, 1 zakje Italiaanse kruiden en 1 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
Rol de helft van het deeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met de pizzasaus en beleg met de mozzarella, geraspte kaas, leccino olijven, ham en de helft van het basilicum.
Leg het andere stuk pizzadeeg op de vulling. Zet een kleine kom ondersteboven in het midden van het deeg. Snijd het deeg rondom de kom vanaf het midden naar buiten in 12 gelijke stroken. Draai iedere strook twee keer en wissel per strook van richting naar links of rechts.
Bak het pizzabrood 13 - 15 minuten in de oven. Haal het pizzabrood uit de oven en serveer op een grote serveerschaal. Garneer met het overige basilicum en besprenkel met de groene pesto.