Bananenpannenkoekjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bananenpannenkoekjes
Allergenen :
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

stuk(s)

Banaan

stuk(s)

Tarwebloem

(Bevat Gluten)

Zelf toevoegen

stuk(s)

Honing

stuk(s)

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

stuk(s)

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1485 kJ
Energie (kcal)355 kcal
Vetten10 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers0 g
Vezels5 g
Eiwitten11 g
Zout0 g

Instructies

1

Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.

4

Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.