Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
stuk(s)
Banaan
stuk(s)
Tarwebloem
(Bevat Gluten)
stuk(s)
Honing
stuk(s)
Melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
stuk(s)
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
stuk(s)
Zout
Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.
Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.
Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.
Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.