Bananenpannenkoekjes
Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes

met honing

Allergens:
Egg
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

unit

Ei

(Contains Egg)

unit

Banaan

unit

Tarwebloem

(Contains Gluten)

Not included in your delivery

unit

Honing

unit

Melk

(Contains Milk)

unit

Roomboter

(Contains Milk)

unit

Zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1485 kJ
Calories355 kcal
Fat10 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate52 g
Sugar0 g
Dietary Fiber5 g
Protein11 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.

2

Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.

4

Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.