The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
unit
Ei
(Contains Egg)
unit
Banaan
unit
Tarwebloem
(Contains Gluten)
unit
Honing
unit
Melk
(Contains Milk)
unit
Roomboter
(Contains Milk)
unit
Zout
Kluts de eieren in een kom. Prak 1 ½ banaan met een vork en snijd de overige banaan in plakjes.
Voeg de geprakte banaan, het meel en een snufje zout toe aan de kom en meng alle ingrediënten met een garde tot beslag. Voeg een scheutje melk toe om het beslag te verdunnen.
Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Maak drie kleine pannenkoekjes van de helft van het beslag en bak 2 – 3 minuten. Keer om en bak nog 2 – 3 minuten, of totdat de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin zijn.
Herhaal dit voor de overige 3 pannenkoekjes. Verdeel over de borden, beleg met de plakjes banaan en laat ieder naar smaak honing toevoegen.