De pannenkoekjes zijn extra luchtig doordat je geen meel gebruikt!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Banaan
4 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 tl
Gemalen kaneel
6 stuk(s)
Perssinaasappel
30 gram
Lijnzaad
(Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
1 stuk(s)
Honing
snufje
Zout
2 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
Prak de bananen met een vork in een kom.
Voeg de eieren, de helft van de lijnzaad en een snufje zout toe en roer met de vork tot een beslag.
Verhit ¼ deel van de roomboter in een koekenpan en bak van ¼ deel van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.
Pers ondertussen de sinaasappels uit.
Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met de kaneel en het overige lijnzaad.