Favoriet van handbalster Tess Lieder-Wester
Met dit recept tover je 265 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
1 stuk(s)
Gele wortel
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Rucola en veldsla
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
½ el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.