Nieuw product in de box: deze bietenwraps bestaan voor wel 45% uit groenten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Basilicumcrème
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2.5 stuk(s)
No Fairytales bietentortilla
1 stuk(s)
Little gem
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ el
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de courgette in de lengte en snijd vervolgens in dunne halve plakken.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en courgette 6 - 8 minuten aan.Meng op het laatst de basilicumcrème erdoor en breng goed op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de little gem in repen en meng in een saladekom met per persoon: 1/2 el zwarte balsamicoazijn en 1/4 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas in een kleine kom.Verpak de No Fairytales bietentortilla’s samen in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
Serveer de salade, de courgette en ui en de verbrokkelde geitenkaas in aparte schaaltjes. Zet de No Fairytales bietentortilla’s in het midden op tafel. Laat iedereen zijn eigen wrap samenstellen.