BLT baguette met kalkoenfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BLT baguette met kalkoenfilet

BLT baguette met kalkoenfilet

met ontbijtspek, slamix en vleestomaat

Deze sandwich is een ware Amerikaanse klassieker en bereid je met maar slechts 6 ingrediënten! Weet jij wat BLT betekent? Bacon, Lettuce en Tomato!

Allergenen :
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

6 plak(ken)

Ontbijtspek

40 gram

Rucola en veldsla

75 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

4 stuk(s)

Kalkoenfilet

1 stuk(s)

Vleestomaat

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3081 kJ
Energie (kcal)736 kcal
Vetten47.1 g
waarvan verzadigd7.6 g
Koolhydraten58.3 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels5.2 g
Eiwitten16.9 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig. Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven.

2

Snijd de tomaat in dunne plakken.


3

Meng in een saladekom per persoon 1/2 el olijfolie en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd het broodje open en besmeer met de mayonaise. Beleg vervolgens met de salade, het ontbijtspek, de kalkoenfilet en de plakjes tomaat.