Bootjes met ei, feta en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bootjes met ei, feta en spinazie

Bootjes met ei, feta en spinazie

2 porties | Met cherrytomaten en Italiaanse kruiden

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Het deeg voor deze bootjes is al gemaakt; combineer het met de rijke vulling en de oven doet de rest!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 rol(len)

Quichedeeg

(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

125 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

10 gram

Verse bladpeterselie & basilicum

125 gram

Rode cherrytomaten

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

3 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4863 kJ
Energie (kcal)1162 kcal
Vetten81 g
waarvan verzadigd34 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikers8 g
Vezels4 g
Eiwitten34 g
Zout3 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.